Ceylan, Acıpayam ile anlaştı

Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Acıpayam Belediyespor, yeni sezon için Tavas Birlikspor'dan ayrılan Teknik Direktör Özkan Ceylan ile anlaştı.

Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Acıpayam Belediyespor, yeni sezon için Tavas Birlikspor’dan ayrılan Teknik Direktör Özkan Ceylan ile anlaştı. Ceylan anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Geçen sezon kötü başladığı sezonda ikinci yarıdaki transferleri ile lige tutunan ancak şampiyonluk potasından uzak kalan Acıpayam Belediyespor’da yeni sezon için hazırlıklar devam ediyor. Geçen sezon takımı çalıştıran Mustafa Ali Gözlükaya’nın 22 Nisan’da istifa etmesinin ardından uzun süredir teknik direktör arayışına giren mor beyazlılarda, arayış sona erdi. Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Acıpayam Belediyespor, 4 yıl görev yaptığı Tavas Birlikspor’dan ayrılan Özkan Ceylan ile anlaştı. Anlaşmayı sosyal medya hesabından duyuran Ceylan, “Allah utandırmasın. Önümüzdeki sezon Acıpayam Belediyespor’daolacağım. İnşallah bizim için en hayırlısı olur” dedi. 

ÖZKAN CEYLAN'I TANIYALIM

37 yaşındaki teknik direktör antrenörlük kariyerine 2007’de Babadağ Gençlikspor’da başladı. 2008 ile 2013 arasında Tekkeköyspor’da görev yapan Ceylan, 2013’ten 2017’ye kadar da Tavas Birlikspor’da görev yaptı. Ceylan, Tavas ekibinin devam etmeme kararı sonrası istifa etmişti. 

Özkan ceylan acıpayam belediyespor denizli