Cenk ve Sankoh beklemede

2017-2018 sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Denizlispor'da iç transferde Cenk ve Sankoh'ta pürüz devam ediyor. Yönetim, bu iki futbolcu ile son kez masaya oturmaya hazırlanıyor.

2017-2018 sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Denizlispor’da iç transferde Cenk ve Sankoh’ta pürüz devam ediyor. Yönetim, bu iki futbolcu ile son kez masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Önümüzdeki sezonun kadrosu için çalışmalarını devam eden Denizlispor’da transfer yasağı yüzünden iç transferdeki çalışmalar devam ediyor. Yeşil siyahlılar, iç transferde şimdiye kadar kaleciler Asil ve Zeki, defans oyuncuları Kerem Can ve Tahacan, orta saha oyuncuları Ziya Alkurt, Barış Örücü, Andre Moritz ve Burak Altıparmak ile sözleşme imzaladı. Barış dışındaki tüm futbolcularla 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetim sadece Barış ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Bunlar dışında Alperen’i Akhisar’a kaptıran yönetimin Cenk ve Sankoh’u ikna etmede zorlandığı öğrenildi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Yasin ve Moritz ile prensipte anlaştık ama imzaları atmadık. Yasin birkaç gün içinde imza atacak. Moritz için çözüm arıyoruz. Cenk ve Sankoh dışında anlaşamadığımız oyuncu yok. Bu iki futbolcu ile henüz bir noktaya gelemedik. İki oyuncumuzun da menajerleri hafta başında burada olacak. Ona göre karar vereceğiz” dedi. Gökhan KARAISLI

cenk sankoh denizlispor ali fırat