Çamlık Koleji kupasını aldı 

Özel Çamlık Koleji kız futsal takımı, Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan turnuvayı 3. tamamlayarak kupasını aldı.


Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Futsal küçük kızlar futbol turnuvası tamamlandı. Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan turnuvaya katılan Özel Çamlık Koleji kız takımı turnuvayı 3. olarak tamamlayarak kupasını aldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Adil Akan Ortaokulu, Tosunlar Ortaokulu, Nermin Osman Akça Ortaokulu ve Özel Çamlık Koleji Ortaokulunun mücadele ettiği turnuva heyecanlı anlara sahne oldu. İlk maçında Türkiye odalar Borsa Birliği Okuluna karşı sahadan 3-1 mağlubiyet ile ayrılan Çamlık Koleji, ikinci maçında Adil Akan Ortaokulu'na 7-0 mağlup oldu. Üçüncü maçta Tosunlar  Ortaokuluna karşı 3-0 kazanan Çamlık Koleji, 3. Luk karşılaşmasında Nermin Osman Akça Okulu'na karşı sahadan 1-0 galip ayrılarak turnuvayı 3. tamamladı ve kupa almaya hak kazandı. 

Turnuva sonrası değerlendirmelerde bulunan Kolej Müdürü Gökhan Çakmak, turnuvaya katılmanın önemli olduğuna işaret ederek, "Düzenlenen turnuva nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Spor, barıştır kardeşliktir. Bu turnuvada bunu bir kez daha gördük. Güzel dostluklarımız oldu. Öğrencilerimiz bu anlamda güzel bir anı biriktirmiş oldu. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz" dedi.
Turnuva sonunda takımlar şu şekilde sıraladı"  

1. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Okulu, 
2. Adil Akan Ortaokulu
3. Özel Çamlık Koleji 
4. Nermin Osman Akça Ortaokulu