Çameli'nin sırrı ne?

16 Nisan'da yapılan referandumda 404 oyun geçersiz sayılmasına karşın en yakın takipçisi Kale İlçesine yine fark atarak Denizli'de oy oranı bakımından birinci olan Çameli İlçesi'nin AK Partili İlçe Başkanı Tanju Gököz, başarının sırrını anlattı.

16 Nisan’da yapılan referandumda 404 oyun geçersiz sayılmasına karşın en yakın takipçisi Kale İlçesine yine fark atarak Denizli’de oy oranı bakımından birinci olan Çameli İlçesi’nin AK Partili İlçe Başkanı Tanju Gököz, başarının sırrını anlattı.

Adalet ve Kalkınma Partili İl yönetimin organize ettiği iftar yemeğinde en dikkat çeken ilçelerden biri Çameli oldu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Başkanı Tanju Gököz, kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu iftar yemeğinde “referandumda en çok oyu çıkaran ilçe” sıfatı ile plaket verildi. Plaketi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden alan İlçe Başkanı Tanju Gököz, Çameli’nin zaman zaman yaşanan olumsuzluklara rağmen hükümetinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmaya devam ettiğini söyledi.



“ÇAMELİ HAK ETTİĞİNİ ALIYOR”

AK Parti hükümetleri döneminde 14 yıldır bir türlü çözülemeyen ancak gelinen noktada nihai çözüme kavuşan yol sorununa rağmen ilçe halkının geçen sürede çok büyük vefa göstererek her seçimde sandık başına girerek gereğini yaptığını ifade eden Gököz, Çameli’nin verdiğini almaya başladığını söyledi. Gökzöz, “İlçede seçim bazlı bir başarı varsa bunda pay AK Parti teşkilatları, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan kadar ilçe halkının da vefası vardır. Biz ne kadar çalışırsak çalışalım onlar değer vermediği sürece bizlerin gayreti boşa çıkar" dedi.



"İSTİYORUZ VE ALIYORUZ"

"Büyük bir sabır ile beklediğimiz yolumuz çözüme kavuştu" diyen Başkan Gököz, "Hastanemize kavuştuk. Bunu yanında yapılan hizmetleri saymaya kalksak bitmez. Hükümetimiz bakanımız Nihat Zeybekci ve milletvekillerimizin de gayreti ile Çameli’ye önemli yatırımlar yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Çameli Belediyemiz de ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Başarı tesadüf değildir. Paylaşılan ve verilen sözlerin yerine getirilmesine başarıda en temel unsurdur. Fethiye-Çameli arasındaki yol da yatırım planına alındı. Biz gerekli desteği verdik şimdi de istiyoruz ve alıyoruz” dedi.

Mustafa KARAPINAR

ak parti Çameli tanju gököz cengiz arslan referandum başarı sırrı