Çameli İlçe Stadyumu Yeni Sezona Hazır

Amatör Lig'de mücadele eden Çameli Belediyespor ve diğer spor karşılaşmaları ve etkinliklerin yapıldığı yapay çim saha, Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı destekleri ile profesyonel kulüplerin stadlarını aratmayan bir görünüme kavuştu.

Denizli’nin Çameli ilçesinde futbolseverlerin daha konforlu bir ortamda maç izleyebilmesi için bazı çalışmalar gerçekleştirildi. Soyunma ve hakem odaları yenilendi. Yedek kulübeleri ve saha çimleri sentetik hale getirilerek doğanın korunması hedeflendi. ‘Futbolun gerçek emekçileri her şeyin en iyisini hakediyor’ diyerek spora ve sporcuya önem verdiklerini hatırlatan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “İlçemizde gençlerimize ve spora önem veriyoruz. Bunun getirdiği sorumlulukla ilçe stadyumunu yeni sezona hazır hale getirdik.” dedi.

“NİCE ZAFERLER BİZLERİ BEKLİYOR”
Çameli Belediyespor Başkanı İdris Öz; “2022 yılında tüm maçlarımızı ilçe dışında oynadık. Taraftarlarımız kendi sahamızdaki maçları özledi. Bundan sonra iç maçlarda ev sahipliği yapacağız. Stadımız TFF’nin öngördüğü şartlara uygun hale getirildi ve çok şükür 2023 sezonunda taraftarımızın hizmetine girecek. Yenilenmiş yüzü ile bambaşka bir ilçe stadyumumuz bizleri bekliyor. Bence 1. Lig kriterlerinin de üzerinde bir stadyum oldu” ifadelerini kullandı.