Çameli'de karne heyecanı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından yayınladığı mesajda, LYS'ye girecek öğrencilere başarı diledi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Başkan Arslan  mesajında, "Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Veliler; özveriyle sürdürülen bir öğretim yılını daha bitirdiniz Öğrencilerimizin ve anne-babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte 3 aylık  bir tatil dönemine de girmiş bulunuyoruz. Başarılı öğrencilerimizi gönülden kutluyor, karnesinde zayıf not olan öğrencilerimize de düzeltmeleri için fırsat verilmesini diliyorum. Karnesinde kırık notu olan öğrencilerimize anlayışla yaklaşılmasının yanında, akranlarıyla kıyaslanması ve sürekli eleştirilmeleri endişe ve korkuya yol açabileceği gibi kendilerine olan güvenlerini de sarsacaktır. Kaldı ki karneler sadece öğrencilere değil; öğretmenler, veliler ve öğrencilere aittir. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatilin iyi olucağının inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Çameli'de yaşayan ve tatilini Çameli'de  geçiren tüm öğretmen, öğrenci ve velilere iyi tatiller diliyorum" dedi.

"LYS'YE GİRECEK KARDEŞLERİME ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM"

ARSLAN  mesajında şu ifadelere yer verdi: Lise son sınıf öğrencilerimizin hayatlarında bir dönüm noktasından biri olan LYS sınavları üniversiteye giriş için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek başarılı olacaktır. Beklentimiz ülkemiz için iyi yetişmiş, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençliktir.

  Türkiye’nin geleceği için  var olan sevgili   gençlerimize; azim, sabır, mücadele ve tüm birikimlerini en üst düzeyde ortaya koyabilecekleri  ve fırsatları yakalayabilecekleri iyi bir  sınav geçirmelerini temenni ediyorum. Yarınları emanet edeceğimiz gençlerimize güvenimizin tam olduğunu belirterek onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Milletimize, Ülkemize ve Çamelimize  önemli hizmetler vereceğine inandığımız  gençlerimizin  emeklerinin karşılığını almalarını  diliyorum. Sizlerle övünüyor ve gurur duyuyoruz.” dedi.

Çameli karne cengiz arslan lys