Çameli'de Gököz güven tazeledi

Son dönemlerde katıldığı her seçimde Denizli birincisi olan Çameli İlçesi'nin AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Ak Parti 6. Olağan kongresinde güven tazeledi.

Çameli Belediye Konferans Salonunda  Ak Parti 6. Olağan Çameli İlçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ekonomi  bakanı Nihat Zeybekci, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Başkanları, İl Başkanı Necip Filiz, Önceki Dönem Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, mahalle Muhtarları, mahalle Başkanları İlçe teşkilatı delegeler yoğun ilgi gösterdi. 



ÖVGÜLER DÜZDÜLER

Başka Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan başta olmak üzere kongrede yapılan konuşmalarda Çameli İlçesi'nin seçimlerde gösterdiği başarıdan övgü ile bahsedildi. Çameli ilçesinin hakkının her zaman korunacağı, yapılan yolun da bunun bir göstergesi olduğuna vurgu yapıldı. 



"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Kongre sonrasında konuşan Tanju Gököz de, 6.Olağan Kongreye katılan herkese teşekkür ederek, "ilçemiz adına hayırlı uğurlu olsun .Durmak yok yola devam" dedi. 

Çameli çal parti denizli nihat zeybekci şahib tin cahit özkan sema tamazanoğlu cengiz arslan