Çal'da Ahmet Hakan bir adım önde!

İlçe Başkanı Ömer Dağlı kamuoyu anketlerinde, Çal'da CHP belediye başkan adayı Ahmet Hakan'ın birinci aday çıktığını belirterek 31 Mart Günü Çal Belediyesine altı oku dikeceklerini söyledi.

CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı uzun zamandır kamuoyu yoklaması yapıldığını ve yapılan bu anketlerden Çal’da birinci partinin CHP ve belediye başkan adayının ise Ahmet Hakan çıktığını açıkladı.

Dağlı Çal ve mahallelerinde halkla iç içe olduklarını, çiftçinin, esnafın, gencinin, yaşlısının sorunlarını bildiklerini belirterek çözüm odaklı geldiklerinin altını çizdi.

CHP Çal belediye başkan adayı eğitimci Ahmet Hakan ise Çal’ı Denizli’nin marka bir ilçesi yapacaklarını belirterek, “Çal Denizli’nin parlayan bir yıldızı, marka bir ilçesi olacak. Şimdiye kadar halının altına süpürülen tüm sorunlarını yüz üstüne çıkararak kökten çözümleri Çal halkı ile birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Hakan, “Çal’da üzüm üreticilerinin, çiftçilerimizin, esnafımızın büyük dertleri var. Gençlerimiz Çal’ı terk ediyor. Çal’da en büyük sorun işsizlik. Gençlerimiz dertli, yaşlılarımız umutsuz. Her gittiğimiz ev, her konuştuğumuz insanda dertler derya olmuş. Çal şu ana kara içi şişirilmiş reklam politikası ile yönetildi. Biz gerçeklerle, halkımızla beraber Çalı yönetmeye, geliştirmeye, sorunlarını çözmeye geliyoruz” dedi.

Ahmet Hakan, “Çal halkının şişirilmiş reklamlara, boş vaadlere ihtiyacı yok. Çal halkının gerçeklerle yüzleşmeye, sorunlarını çözecek kişilere ihtiyacı var. Bizler de Çal’ın tüm sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları halkımızla beraber çözmeyi vaad ediyoruz. Bu sorunları çözecek ekibimiz, projelerimiz hazır. Çal için elimizi taşın altına koymaya, yüreğimizi Çal için adamaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

ahmet hakan çal belediye başkan adayı ahmet hakan ömer dağlı chp çal ilçe başkanı ömer dağlı