Büyükşehir akıma kapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi sosyal medyada başlatılan 20 yaş akımına kapıldı. Paylaşılan fotoğrafla yüzleri gülümsetti.


Tüm dünya, son günlerde sosyal medya hesaplarından 20 yaşındaki hallerini gösteren fotoğraflarını #20YaşChallange #20yearschallenge #20liyaslarchallange gibi etiketler ile paylaşmaya başladı. Paylaşılan fotoğraflar kimi zaman şaşırttı, kimi zaman ise “Hiç değişmemişsin” cümlesini kurdurdu.

BÜYÜKŞEHİR'İN PAYLAŞIMI YÜZLERİ GÜLÜMSETTİ 

Zaman zaman yüz gülümseten fotoğraflar paylaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi de akıma kapıldı. Denizli Belediyesi dönemindeki kırmızı halk otobüsü ile günümüzdeki halk otobüslerini paylaşan Büyükşehir Belediyesi, görenleri hem hüzünlendirdi hem de gülümsetti.

YORUMLAR “AAHH.. ESKİ GÜNLER” DEDİRTTİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyada paylaştığı güldüren fotoğrafa Denizlili vatandaşlar ise büyük ilgi gösterdi. Paylaşımın altına ise” Bizim zamanımızda arka kapıdan binilir ön den inilir biletçi olurdu”, “Bu soldaki otobüslerde duracak düğmesi en yukarda idi ilkokula giderken basamıyordum”, “Çocukluğumuzun otobüsü” şeklinde yorumlarla eskileri yad etti.