"Büyük bir farkla kazanmayı bekliyoruz"

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimlerin ardından 28. Dönem Milletvekilleri belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise 2. Tura kaldı. Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş, 'İttifakımızın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek büyük bir farkla kazanmayı bekliyoruz' dedi.

 

Türkiye, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimler için 28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı’nı seçmek için sandık başsına gitti. Milletvekili seçimleri tamamlanırken Cumhurbaşkanlığı seçimi ise 2. Tura kaldı. Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş, www.denizlidesiyaset.com’a açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakı'na dâhil partiler sırayla sandık çağırısı yapmaya başladı. Denizli'de de vatandaşları sandığa çağıran Saadet Partisi Denizli il Başkanı Mehmet Fatih Aktaş, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmasıyla yeniden baharların geleceğini ima etti. Başkan Aktaş," 14 Mayıs milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştirdik. Saadet Partisi ve Millet İttifakı olarak biz bu seçimlerde sandıklara sahip çıkmak için gerekli azimle çalışmalarımızı yaptık. Sonuçta cumhurbaşkanlığı seçimi milletimizin verdiği oylarla 2. tura kaldı. İnşallah kazanacağız, İttifakımızın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek büyük bir farkla kazanmayı bekliyoruz" dedi.

"ALGI OYUNLARINI BOZACAĞIZ"

28 Mayıs Sonrasında Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına inandığını belirten Başkan Aktaş, kendilerine yapılan haksız söylemler hakkında da konuştu. Başkan Aktaş, "İnsanımıza kendimizi daha iyi anlatarak kazanacağız inşallah. Önümüzdeki iki hafta boyunca daha fazla koşacağız ve kazanacağız. Seçim sürecinde bize yapılan haksız söylemleri çürüterek algı oyunlarını bozacağız. Yorulmak, küsmek yok. İnşallah 28 Mayıs sonrasında adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanmasıyla baharlar yeniden gelecek. Ayrıca Millet İttifakı'na, Saadet Partimize gönül veren herkesi, sandıklara sahip çıkmaya ve gönüllü olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.