Bütün partiler Çımık'ta birleşti

Merkezefendi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda encümende görev yapacak meclis üyelerinin belirlenmesi kapsamında seçim yapıldı. Seçimin kazananı bağımsız aday Murat Çımık oldu.


Merkezefendi Belediye Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında yapılan Nisan ayı olağan toplantısında encümende görev yapacak meclis üyelerinin belirlenmesi için seçim gerçekleştirildi. Encümen Meclis Üyesi seçiminde adaylar; CHP’den İbrahim Abuşağa, İYİ Parti’den Özkan Bosun, AK Parti’den Yavuz Aki, MHP’den H. Fırat Dağdeviren ve Bağımsız aday Murat Çımık oldu.

Seçimin kazananı Çımık oldu
Gizli oylama ile gerçekleştirilen encümen seçiminde 38 meclis üyesinden 37'si katılım göstererek oy kullandı. Seçim sonucuna göre; Yavuz Aki ve Fırat Dağdeviren 16’şar, İbrahim Abuşağa ve Özkan Bosun 21’er oy alırken, Murat Çımık 36 oy alarak seçimi kazanan isim oldu. Tarihi bir oy ile encümen üyesi seçilen Çımık’ın 4’üncü dönemi de bu seçimle birlikte başlamış oldu.

Bu sonuç, “Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Çımık bütün partileri birleştirdi” yorumlarına neden oldu.


 

merkezefendi merkezefendibelediyesi merkezefendi meclis meclis üyesi encümen seçimi merkezefendi encümen murat çımık