Buldan'da yol bilmecesi çözüldü

Buldan'da kısa süreli de olsa krize neden olan yol sorunu nihayete bağlandı. Buldan girişine kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik eriyen ve kaza riskini ortaya çıkaran yolun pazartesi günü yapılmaya başlanacağına dair açıklamaların ardından konuya bahsi geçen yolun belirtilen yol olmadığı, ilçenin yaylaya ulaşımın sağlandığı yol olduğu daha sonra yapılan açıklamalarla bildirilmişti. Sonuç olarak Pazartesi günü başlayacağı duyurulan yol çalışmalarına da nihayet başlandı.. 

 

10 KM'LİK YOLA BAŞLANDI

Yol yapım çalışmalarını değerlendiren AK Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık, yol yapım çalışması ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğünce Buldan -Yayla yolu arasındaki 10 km'lik  yol yapım ve asfaltlama çalışmaları söz verildiği gibi bugün (04.07.2017) başlamıştır" dedi. 



VATANDAŞLARI UYARDI

"Yol çalışması en kısa sürede bitirilmesi için Büyükşehir belediyesi ekipleri aralıksız çalışma yapacaktır" diyen Kırık, "Bu süre zarfında bu yolu kullanacak olan vatandaşlarımızın dikkatli olması,işaret ve görevli arkadaşlara uyulması önemli rica olunur. Yolun yapımında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" dedi. 

buldan yol yapımı ahmet kırık