Bu Yatırımlar İlçenin Önünü Açacak

Baklan'a yapılan yüzlerce yatırımın yanı sıra her daim yeni projelere adım atan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, 'Halkımızın temel ihtiyaçlarını arasında olan eğitim, ısınma ve barınma alanlarında yaptığımız çalışmalar ilçenin önünü açacak, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.' dedi.

Baklan ilçesinde bir bir hayata geçen projeler ilçe haklının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında devam eden çalışmalar ile birlikte Baklan Belediyesi doğalgaza kavuşmuş olacak. Doğalgazın gelişi ile ısınacak olan evlere, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut projesi kapsamında üçüncü etap konutlarının da inşaatına başlanacak. İlçede yapılan çalışmaları değerlendiren Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, yatırımların tüm hızı ile devam edeceğini söyledi.

BAKLAN 2023’TE DOĞALGAZA KAVUŞACAK
Doğalgaz projesi’nin Baklan’ın değerine değer katan bir proje olacağını söyleyen Gülsever,  “Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımızın Denizli ziyaretinde konu kendisine aktarıldı. Isparta-Aydın doğalgaz ana hattının Baklan’ın hemen yanından geçmesi projemizin onay almasında çok büyük bir avantaj oldu. Hızla başlatılan çalışmalar ile ilk kazma atılarak, gelecek yılın ilk yarısında ilçemize kavuşturmayı hedeflediğimiz doğalgaz çalışmamız başlatıldı. Vatandaşlarımı gelecek kış odun ve kömür derdinden kurtulacak, mutfak ve banyolarına sıcak su taşımayacaklar.” dedi.

İLÇEYE 220 KONUT YAPILACAK
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut projesi kapsamında Baklan’a 220 konut yapılacağını açıklayan Gülsever, “Yaklaşık 4 yıldır hak sahiplerinin oturduğu 1. etap TOKİ konutlarının ardından, 2. etap konutların sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. 3. etap TOKİ konutlarımızın da faaliyete geçtikten sonra zamanında yaşanan göç problemlerini yavaş yavaş ortadan kaldırarak Baklan’daki yerleşim sorunu tam anlamıyla çözmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Mustafa KARAPINAR

baklan baklan denizli baklan belediyesi yatırım konut projesi doğalgaz