"Bu seçimin kazananı MHP'dir"           

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimlere ve 2'nci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz; 'Tüm engellemelere, algı operasyonlarına ve hileli anket şirketlerine rağmen kentimizde ve ülkemizde kazanan Milliyetçi Hareket Partisi'dir' dedi.

 MHP’nin bu seçimde pek çok engellemeye rağmen üstün başarı gösterdiğini vurgulayan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, seçim değerlendirmesinde; “Tüm engellemelere, algı operasyonlarına ve hileli anket şirketlerine rağmen kentimizde ve ülkemizde kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkeli, onurlu ve omurgalı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekasının teminatı olma adına ülkücü ve milliyetçi hareketi sandığa yönlendirmiş, MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı başarılı kılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, 2’nci turda çok ciddi oy oranlarıyla birlikte milletimizin takdirine ve teveccühüne mazhar olacaktır” ifadelerine yer verdi.

“Türk milliyetçilerinin tek adresi MHP’dir”

“Türk ve Türkiye yüzyılı başlamıştır” diyen Yılmaz şunları söyledi: “Engin Anadolu irfanı iradesini sandığa koyarak bir kez daha kendini göstermiştir. Terör grupları, terörle illiyet bağı olan herkes kaybetmiştir. Kaybetmeye mahkumdur. Türkiye kazanmıştır. Aziz ve asil milletimiz kazanmıştır. MHP kazanmıştır. Herkes bilsin ki; ülkücü ve milliyetçi camianın, Türk milliyetçilerinin tek bir adresi vardır. O da MHP’dir. Seçim neticesinde de bu teyit ve tescil edilmiştir.”

“Baraj altı diyen herkes mağlup, Türk Milliyetçileri galip olmuştur”

Başkan Yılmaz, açıklamalarına şöyle devam etti: “Kentimizde ve ülkemizde yapılan tüm anketlere bakın. Bu anketlerin çok üzerinde bir oy aldığımızı görürsünüz. Anketlerin, hileli anket şirketlerince yalan merkezli yapıldığını, siyasi algı operasyonu yürütmek üzere, partimizi güçsüz kılmak üzere bunların yapıldığını görüyoruz. Biz gerçeğin böyle olmadığını biliyorduk. Milletimizde biliyordu. Kanaatini sandığa giderek gösterdi. Biz MHP olarak Türkiye’de de yeni bir başarıya imza attık. Baraj altı kalma tehlikesi olduğunu söyleyen, iddia eden herkes mağlup olmuştur. Milletimiz ve Türk Milliyetçileri galip olmuştur.”

 

 

mhp denizli mhp seçim mhp seçim milletvekili mhp seçim ittifak cumhur ititfakı seçim sonuçları seçim 2.tur