Bu klinik 7 gün 24 saat hizmet verecek

Veteriner Hekimler Osman Akkuş, Hasan Kızılhan ve Ali Sarıkaya ortaklığında hizmet verecek Akkonak Veteriner Kliniği düzenlenen törenle açıldı. Klinik 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Denizli’de Akkonak Veteriner Kliniği düzenlenen törenle açıldı. Denizli’nin en modern veteriner kliniğinin açılış kurdelasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefedi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, birlikte kesti. Veteriner hekimler Osman Akkuş, Hasan Kızılhan ve Ali Sarıkaya tarafından ortak kurulan Akkonak Veteriner Kliniği 7 gün 24 saat hizmet verecek. Merkezefendi Mahallesi’nde yoğun katılımla açılışı yapılan kedi ve köpekler başta olmak üzere bütün canlılara hizmet verecek.

HİZMET KALEMLERİNİ ANLATTI

Klinikte teşhis, tanı, tedavi, cerrahi, dâhiliye, doğum – jinekoloji, röntgen-cr, sitoloji, antibiyogram, traş, pet kuaför, acil-yoğun bakım hizmetlerinin verileceğini anlatan Veteriner Hekim Osman Akkuş, “Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ a çok teşekkür ederiz. Açılışımıza uzaktan yakından katılan tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Deneyimlerimizi bilgimizi ve tüm kalbimizi sevimli canlarımız için ortaya koyacağız. 7/24 açık olmak la birlikte sevgili dostlarımız için gerekli olan tüm işlemleri ve hizmetleri kliniğimizde vereceğiz” dedi.

KLİNİK DIŞINDA DA HİZMET VERECEK

Akkuş konuşmasının devamında, “Modern kliniğimizle sınırlı kalmayıp, bu hizmetlerin birçoğunu klinik fobisi olan ve yol stresi meydana gelen dostlarımız için klinik dışında da kendilerini rahat hissettikleri alanlarda tedavilerini ve bakımlarını yapacağız. Evde aşı ve hasta takip hizmetlerimizi de uzman ekibimizle birlikte kusursuz yürüteceğiz. Buradan tüm hayvan severlere seslenmek istiyoruz Sağlıklı bakmak sizin sağlığa kavuşturmak bizim görevimiz” dedi. Akkonak Veteriner Kliniği Merkezefendi Mahallesi 1852. sokak No 25/A 7 gün 24 saat hizmet verecek. Acil durumlarda da 0531 838 1928 iletişim numarasından klinikte görevli veteriner hekimlerle irtibata geçilebilecek.

Akkonak veteriner klinik Veteriner hekim