Bu kez de tanker patladı

Akşam saatlerinde yaşanan orman yangını ve üç köyün boşaltılmasının ardından şimdide ilçede tanker patladı. Son bilgilere göre 3 ölü 4 yaralıların olduğu bilgisine ulaşıldı.

Akşam saatlerinde yaşanan orman yangını ve üç köyün boşaltılmasının ardından şimdide ilçede tanker patladı. Ölü ve yaralıların olduğu bilgisine ulaşıldı. 



Sarayköy, kara gün ve geceyi bir anda yaşıyor. Halen devam eden ve bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangını neticesinde 3 köyde yaşayan insanlar Büyükşehir belediyesine ait otobüslerle tahliye edildi. Çok sayıda zehirlenen vatandaş var. Yangın söndürme için hummalı bir çalışmanın yaşandığı ilçede yeni bir felaket haberi daha geldi. 

BI KEZ DE TANKER PATLADI

Gece saatlerinde ise yangın ile mücadele sürerken İlçe halkı bu kez de tanker patlaması haberi ile sarsıldı. Ana yol üzerinde yaşandığı öğretilen patlama sonrasında yol araç trafiğine kapandı. Vatandaşlar olay yerinden sosyal medya hesapları üzerinden canlı bağlantılar yaparak patlama anını ve patlama sonrasında yaşanan gelişmeleri canlı canlı dünyaya aktardı. Öte yandan resmî olmamakla birlikte son bilgilere göre 3 ölü 4 yaralıların olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Mustafa KARAPINAR

sarayköy tanker patladı olay yeri orman yangını