Bu iyilik bulaşıcı olsun

Denizli emlak sektörünün önde gelen isimlerden biri olan Fatih Bağlan'ın başlatmış olduğu "Kardeş Aile" çağrısına destek gelmeye başladı.

Kahramanmaraş merkezi yaşanan Türkiye ve dünyada derin izler bırakan deprem sonrasında iş dünyasının depremzede ailelerin yarısını sarmak için yapmış olduğu çalışmalar devam ediyor. Hayırda ve iyilikte yarışan isimlere emlak sektörünün önde gelen isimlerinden Fatih Bağlan da öncü oldu. Bağlan'ın "Kardeş Aile" çağrısına yine yıllarıdır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Yurtyapar da dahil oldu. Kampanyanın büyümesinin o emine işaret eden Fatih Bağlan, yaptığı açıklamada, yaşanılan deprem felaketi sonrası milletimizin yekvücut olduğuna ve top yekün yardım seferberliği başlattığına değindi.
 "HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ"
"Madden, manen ve bedenen canla başla mücadele ettiğimize işaret eden Bağlan, "Zerre emeği geçen herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız. Sizinle aynı topraklarda yaşamaktan böylesi merhametli, cömert ve şerefli bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Biz biriz kardeşiz hep birlikte Türkiye’yiz. Şehrimize gelen depremzede kardeşlerimizin psikolojik desteğe ihtiyaçları var yalnız olmadıklarını depremden mağdur olan bu ailelere hissettirmeliyiz. Yaşadıkları travmaları daha hızlı atlatmalarını sağlayabiliriz" dedi

KARDEŞ AİLEYE VURGU YAPTI
Denizlili'lere çağrıda bulunan ve "Her aile bir aileyle kardeş aile olsun. Acil ihtiyaçları karşılandıktan sonrada kaderlerine terk etmeyelim.  Devamlı irtibatlı olalım.  İhtiyaçlarını soralım ziyaret edelim hallerini hatırlarını soralım dertleriyle dertlenelim. Birlikte çözüm arayalım, yeni çevrelerine adapte olma süreçlerinde destek olalım. Hayata tutunmalarına yardımcı olalım. Bir tatlıyla, meyveyle, küçük bir hediyeyle kapılarını çalalım. Evlerimize davet edelim. Gönüllerimizi, sofralarımızı açalım.  Depremzede yavrularımızın bir çikolatayla oyuncakla kitapla gönüllerini alalım.  Bu yavrularımızla oyunlar oynayalım oyun alanlarına götürelim aktiviteler yapalım yüzlerinin bir nebze gülümsemesine vesile olalım. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirip manevi kardeşlik köprülerini gönüllere kuralım. Bu aileler bizlere geçici bir süre misafir olacaklar sonrasında memleketlerine uğurlayacağız "Müminler, birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet ve şefkat göstermede, tıpkı bir organı rahatsızlandığında diğer organları da bu acıyı paylaşan bir beden gibidir." ve "Müminlerin dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir" diyen bir peygamberin ümmetiyiz.  Ensar muhacir kardeşliğini yaşatalım inşallah

Onlar hiç iyi değiller en yakınlarını eşlerini evlatlarını anne babalarını kardeşlerini dostlarını yuvalarını kaybettiler acıları büyük belki bu travmayı atlatmaları yıllarını alacak belki de hiç atlatamayacaklar ne kadar empati yapsakta yaşamayan bilmez ateş düştüğü yeri yaksa da bu ateş hepimizin yüreğini yaktı "Garibin hikayesini dinlemek için yine bir garip kulağı gerek aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir" der Mevlana Bu acılı günlerinde yaralarına merhem olmalı birlikte sarmalıyız İnsan sadece yaptıklarından değil yapması gerektiği halde yapmadıklarından da sorumludur bu imtihan sadece onların değil bizimde imtihanımız Rabbim bu şerefli millete bu imtihanı hakkıyla vermeyi nasip etsin.
Kardeşlerimizin hiç birini boynu bükük, gönlü kırık bırakmayalım bu zor günleri hep birlikte atlatacağız inşallah Biz bir ailemize kardeş aile olmaya niyet ettik sizleri de kardeş aile olmaya davet ediyorum bu çağrımın yüreklerinizde karşılık bulacağına inanıyorum.  Umarım daha çok kişiye ulaşır daha çok gönüle dokunabiliriz. Gün birlik günü sizde lütfen bir aileye can olun nefes olun kardeş olun Yüreğinizdeki aşka ve o aşkı yüreğinize koyana aşka en çok yakışana emanet olunuz sevgiyle kalın" dedi.
 

deprem iyilik mk yapım denizlidesiyaset mk ajans yardım