Bu fotoğraf karesi İYİ Parti kulislerini hareketlendirdi

İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday adayı Mustafa Kemal Çokakoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara Kent Konseyi'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Çokakoğlu, 'Denizli'yi Ankara'ya, Ankara'yı Denizli'ye taşıyacağım' dedi.


İYİ Parti Denizli Milletvekili Mustafa Kemal Çokakoğlu, Milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin ardından 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler için çalışmaya başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara Kent Konseyi’nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Çokakoğlu, Türkiye'nin geleceği konusunda genel Başkan Meral Akşener, ufuk turunu, İYİ Parti'nin vizyonunu dinledi.

Genel Başkan Meral Akşener’e ekonomik gelişmeler ve hedefler çerçevesinde Denizli'nin potansiyeli ve geleceğin Denizli’si konusunda düşüncelerini aktaran Çokakoğlu, “Genel başkanımın takdirleri ve sizlerin teveccühleri ile milletvekili olduğunda Denizli için düşündüğümüz bu projelerin ve geleceğin Türkiye’sindeki Denizinin rolünü hayata geçirmek için aynı heyecan ve sorumlulukla çalışacağım. Denizli'ye Ankara'ya, Ankara'yı Denizli'ye taşıyacağım. Denizli'nin tüm sorunlarının çözümü ve projelerinin hayata geçirilmesi için Bürokrasi birikimlerimi, ulusal ve uluslararası deneyimlerimi, siyasi alanda da kullanarak Denizli için çalışacağım” ifadelerine yer verdi.