Birtürk: Tek dertleri MHP

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, katıldığı televizyon programında Meral Akşener hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, katıldığı televizyon programında Meral Akşener hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Gazeteci Ahmet Deda'nın hazırlayıp sunduğu ile "Analiz" programın katılan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Meral Akşener'in öncülük ettiği siyasi hareket ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Programda Meral Akşener öncülüğünde başlatılan hareketin asıl amacının MHP’yi parçalamak olduğunu dile getiren Birtürk, “Meral Hanımın niyeti MHP’ye başkan olmak değildi. Tek dertleri MHP’yi nasıl böleriz, nasıl parçalarız. Türk milletinin bekasını savunan, bu uğurda makam mevkii gözetmeyen parti lideri Devlet Bahçeli’yi nasıl alaşağı ederiz niyetiyle hareket ediyorlar” dedi.



ÖNEMLİ İDDİALAR GELDİ

MHP İl Başkanı Birtürk, ”Akşener 22 Şubat tarihinde Denizli’ye geldiğinde benim il başkanlığında 3. günümdü. Bir partinin genel başkanlığına aday adayı oluyorsanız bir yere gittiğinizde o partinin il binasını ziyaret edersiniz. Ama uğramadılar toplantıdan sonra başka toplantı yaptılar. Tek hedefleri MHP’yi ve ülkücü gençliği nasıl parçalarız. Neden? Çünkü Türk düşmanlarının önünde bir tek kale var o da MHP’dir ve onun lideri Devlet Bahçeli. Bugün gösterilen gayretleri 7 haziran ya da 1 kasım seçimlerinde neden gösterilmedi?” dedi. 

cafer birtürk mhp denizli meral akşener