Bir hayırsever daha virüse yenildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, hayırsever bir insanı daha bizler kopardı. Tedavi gören Muammer Balıkçı, koronavirüse yenik düştü.

Hayırsever insan Muammer Balıkçı koronavirüs tedavisi görürken vefat etti. Cenazesi bugün saat 12:00’de Üçler Mezarlığında kılınan cenaze namazına müteakip defin edildi. Valilik Hıfzı Sıhha kurulu kararlarının aldığı pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilen cenaze namazı sonrasında Hayırsever Balıkçı toprağa verildi. Kızılay başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşuna ihtiyaç duydukları noktalarda yardıma koşan Balıkçı için başsağlığı mesajı yayımlayan Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, yerinin dolmayacağına işaret ederek “Böylesine güzel bir insanı kaybettiğimiz için çok büyük üzüntü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

Hayırsever Muammer Balıkçı, Kızılay’a Sarayköy’de 29 bin metrekare tarla, Buharkent’te 18.760 metrekare tarla ile Sırakapılar Mahallesi’nde bir dairesini bağışlamıştı. Yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık bağış yapan Muammer Balıkçı, Kızılay Genel Merkezi tarafından altın madalya ile ödüllendirilmişti.

bir hayırsever daha virüse yenildi muammer balıkçı koronavirüs adem salih deniz