Bilgin "Çocukluk Hayalim" dediği Kale için yola çıktı

Kale Belediye Başkan Aday Adaylığına resmi müracaatını yapan Osman Bilgin, ilçe teşkilat binasını ziyaretinin ardından Kale esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bilgin, çocukluğumdaki hayalim olan Kale'yi hayata geçirme adına yola çıktım' dedi.

Osman Bilgin, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kale Belediye Başkan Aday Adaylığı için yaptığı müracaatın ardından ilçe tutuna başladı. Parti binasına muhtarlar ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grup ile gelen Bilgin, burada ilk olarak Kale İlçe Başkanı Yusuf Ercanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek müracaat evraklarını verdi. Ardından “Kaybedecek zaman yok” diyen Bilgin, beraberindeki heyet ile birlikte ilçe turuna çıktı. Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanan Bilgin, samimi davranışları ile dikkat çekti.

KALE İÇİN “ÇOCUKLUK HAYALİM” DEDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmalarının ilk gününü kamuoyu ile paylaşan Bilgin, “Bismillah dedik yola çıktık” vurgusu yaptı. Bilgin şu ifadeleri kullandı: “Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partimizden çocukluğumdaki hayalim olan Kale'yi hayata geçirme adına Kale Belediye Başkan A. Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. İlk olarak İlçe teşkilat binamıza gelerek ilçe başkanım Yusuf Ercanlı ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile bir araya geldim.  Sonrasında "Kaybedecek zaman yok” diyerek yola revan olduk ve esnaf arkadaşlarımızı ziyarete başladık. Bu kutlu yolculukta bizlere inanan, güvenen ve destek veren değerli büyüklerimize ve yol arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kale Osman Bilgin Osman Bilgin kimdir Denizli Seçim Kale Belediyesi