Berberoğlu kolları sıvadı

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, ilçe başkanı seçilmesinin ardından çalışmalarına hızlıca başladı. Mahalle ziyaretlerinde bulunan Berberoğlu, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek projelerini de anlattı. Berberoğlu; 'Sahada partimize inanılmaz bir ilgi ve alaka olduğunu gördük. Bu durum bizi çok mutlu etti' dedi.


Bir süre önce gerçekleştirilen ilçe kongresinde ilçe başkanlığı görevine seçilen İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, göreve gelmesinin ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Hiç vakit kaybetmeden mahalle ziyaretlerine başlayan Berberoğlu, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerini değerlendiren Berberoğlu; “Sahalardan aldığımız tepkiler çok güzel. Bir yandan vatandaşın ekonomik sıkıntı ile boğuştuğunu da gördük. İnsanlar yardım ve çare bekliyor. Özellikle kahve ziyaretlerinde emekli vatandaşlar emekli maaşlarına uygulanan zam oranıyla ilgili şikayetlerini dile getiriyorlar. Aktepe’deki vatandaşlar özellikle çalışmaların ve yatırımları genellikle seçim döneminde yapıldığını, seçim bitince hiçbir çalışma ve destek görmediklerini vurguluyorlar. Partimize inanılmaz ölçüde ilgi ve alaka gördüm ve bu durumdan çok memnun oldum ”dedi.

“KARALAMA POLİTİKASI GÜTMÜYORUZ”

Başkan Berberoğlu sahada projelerini anlattıklarını dile getirerek; “Biz sahada kendimizi, çalışmalarımızı anlatıyoruz. Kesinlikle karalama politikası gütmeden, yalnızca projelerimizle sahadayız. Kimseyi kötülemek gibi bir amacımız yok. Vatandaşların partisiyle değil, talepleri ve ihtiyaçları ile ilgileniyoruz” diye konuştu.

“AKTEPELİLER ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Aktepe Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların dile getirdiği sorunu aktaran Türkay Berberoğlu; “Aktepe’deki vatandaşlar sesini duyuramamaktan şikayetçilerdi. Bölgelerine karakol talepleri varmış ve bunu defalarca dile getirmelerine rağmen bir çözüm bulunmamış. 3-4 yıldır bitmeyen çilelerine çözüm beklediklerini söylediler. Bizler de onların sıkıntılarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.