Belki De İlk Kez Böyle Bir Hediye Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitingi öncesi MHP Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz tarafından kendisine hediye edilen 'Aziz Teber'e hayran kaldı. 


Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi öncesinde kendisine ‘teber’ hediye etti. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Denizlimize gerçekleştirilen yatırımların toplu açılış töreninde teşkilatım adına hediye takdim ettik” diyen Yılmaz’ın hediyesi göz kamaştırdı. Üstünde Allah’ın 99 isminden biri olan ve ‘Allah’ın 99 isminden biri olan El-Aziz izzet, azamet, şeref ve onur sahibi, mağlup edilmeyen, mağlup edilmesi mümkün olmayan, daima galip gelen, sonsuz izzet sahibi olan’ anlamına gelen “El-Aziz” yazan hediye ile ilgili konuşan Yılmaz, “Cenab-ı hakkın ve milletimizin izni ile cumhur ittifakımız bu seçimlerden galip gelecektir. Onun inancındayız” dedi.

TEBER NEDİR? 
Aziz Teber, Topkapı Sarayı Sultan Silahları Koleksiyonunda bulunan 16.-17. Yüzyıla ait gümüş ve altın yıldızlı bir teberden esinlenerek tasarlanmıştır. Teber, üzerinde aynalanmış bir şekilde “El-Aziz” yazmaktadır.

(Mustafa KARAPINAR)

teber cumhur ittifakı recep tayyip erdeğon aziz teber erdoğan mhp