BEKLENEN İMZAYI ATTI

Türkiye'de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. Son seçimlerde Pamukkale Belediyesi'nin kazanılmasında önemli faktör oynayan eski İlçe Başkanı İsmail Cirit, Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.


MHP’de 28'inci Dönem milletvekili aday adaylığı başvuruları bugün sona erdi. MHP Denizli’nin tanıdık simalarından İsmail Cirit’te beklenen imzayı attı ve Milletvekili Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Cirit, başvuru sonrası yaptığı açıklamasında, “Bilge Liderim Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi öncülüğünde 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' ilkesiyle, Cumhuriyetimizin 100. Yılında partimize ve Denizli’mize hizmet için, Sayın Genel Başkanımızın müsaadeleri ve içinizden gelen ses olarak 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım.

2013 yılında Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığında bulunduğum 26 ilden büyük Pamukkale’mizde, 4 yıla yakın İlçe Başkanlığım döneminde, 2019'da şahsım ve teşkilatımla birlikte Belediyelerimizin Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde çalışılıp kazanılmasında nasıl büyük katkı sağladıysak ve Denizli Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde ilk defa merkezde Belediye Başkan Yardımcılığı makamında partimizi temsil hakkı aldıysak; inşallah 14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde de yine aynı azim ve kararlılıkla çalışacağımızı beyan ediyor, Milletvekili aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Gayret bizden, tevfik Allah'tan” ifadelerine yer verdi.

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İsmail Cirit, 2019 yerel seçimlerinde Pamukkale Belediyesi'nin kazanılmasında ise büyük rol oynamışlardı.

MUSTAFA KARAPINAR