BBP deprem bölgesinde

Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığı, hazırladıkları malzemeleri deprem bölgesine gönderdi. BBP Merkezefendi İlçe Başkanı Selman Yeniçulha, 'Gereken önlemleri daha sıkı alacağına olan inancımız tamdır' dedi.


Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığı, deprem bölgesi Hatay ve Kahramanmaraş’a iki yardım tırı gönderdi. Ayrıca Gaziantep’e 5 bin kişilik kumanyanın da bölgeye sevki gerçekleşti. Ote yandan yine Gaziantep’e de bir araç dolusu kefen gönderildi.

Bölgede iki tane mobil aşevi konumlandırdıklarını anlatan BBP Merkezefendi İlçe Başkanı Selman Yeniçulha, “Ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında ülke genelinde olduğu gibi bizler de Denizli’de harekete geçtik. ASKON Denizli Şube üyeleri ile birlikte yardımlarımızı hazırlayıp deprem bölgesine gönderdik. Ayrıca parti teşkilatı olarak bölgede eksik malzemelerin listesi tarafımıza geldiği andan itibaren gönüllü ordusu ile çalışmalara başladık. Bu kapsamda Gaziantep ve Kahramanmaraş’a gönderdiğimiz yardım malzemelerini parti teşkilat mensuplarımız teslim aldı. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemiz ve devletimiz bu süreçte olduğu gibi sonrasında da gereken önlemleri daha sıkı alacağına olan inancımız tamdır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyoruz” dedi.
 

bbp bbpalperenler alperenocakları bbpdenizli bbpmerkezefendi selmanyeniçulha deprem depremhaberleri depremyardım depremdestek bbpdeprem bbpdepremdestek