BBP Denizli'de Üye sayısı dört katına ulaştı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla yapılan programda partiye yeni üye olarak kayıtlara geçen bin kişiye rozet takıldı ve üyeler partililere tanıtıldı.

Burada konuşan Destici, Büyük Birlik Partisi olarak her geçen gün büyüdüklerini, büyük Türkiye hayalini birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. İlk olarak kadınlara gül verildi. Ardından fotoğraf çekimine geçildi.

BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, “Üç bin kişinin katıldığı programımızda bir aradayız. Genel Başkanımızın bize vermiş olduğu hedef doğrultusunda partimizin üye sayısını dört katına çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yoğun programına rağmen bizi kırmayarak gelen Genel Başkanımıza 2023 seçimlerinden önce ilk etapta 10 bin üye sayısına ulaşarak açık hava mitingi düzenleme sözü veriyoruz” dedi.

Karateke, “Muhsin başkanımızın emanetlerine sahip çıkarak ellerimiz hiçbir kire, lekeye bulaşmadan hiçbir ihale peşinde koşmadan, helal kazancımızla, helal siyaset yapıyoruz. Biz biliyoruz ki; Hak davalar, haram para ile yürümez. Kökü çürük olan bir çınar asla büyümez. Bu bağlam da Genel Başkanımıza çok tehditler geldiğini; ancak içinde hak ve adalet olmayan, helal olmayan bütün teklifleri defalarca elinin tersiyle ittiğini de biliyoruz. Buradan tüm Türkiye’ye de çağrıda bulunuyoruz: Alperenler olarak diyoruz ki, “Harekete geç, şikâyet etme ve gel sende BBP’ye üye ol” sözleri ile açıklamalarına son verdi.