BAYRAMLAR SEVGİ,KARDEŞLİK VE PAYLAŞMAKTIR

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar, sevgi, kardeşlik, barış, dayanışma ve paylaşma gibi evrensel insani değerlerin en çok tezahür ettiği ilahi armağandır.

En önemlisi de Kurban Bayramı, Allah’a, kardeşlerimize ve kardeşliğimize yakınlaşmadır.

Sevinç ve mutluluk günü olan bayramı ne yazık ki, buruk bir acıyla birlikte yaşıyoruz.

Gönül coğrafyamızda kan akarken, zulüm, her rengiyle kardeşlerimizi inletirken, Kurban Bayramı’nın idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur.

Bölgemizle birlikte biz de ağır bir imtihandan geçiyoruz. Komşularımızdaki ateşi ülkemize taşımak, kardeşliğimizi dinamitlemek isteyenlerin maşa olarak kullandıkları eli kanlı terör örgütleri her gün yeni bir senaryoyla karşımıza çıkıyor.

Her millet zor zamanlardan geçer, büyük milletler ise zor zamanlardan geçerken gösterdikleri kardeşlik ve dayanışma ile anılırlar. 15 Temmuzda aziz milletimizin ortaya koyduğu milli mücadele ruhu ile bu zor günlerin de üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır.

Yüce Rabbimiz merhameti, adaleti, paylaşmayı esas alan hamiyet sahibi milletimizi ve devletimizi daima payidar eylesin.

Bu vesileyle, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Hac farizasını yerine getiren tüm kardeşlerimizin de haclarının kabulünü Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayram trafiğine çıkan tüm vatandaşlarımızdan kurallara riayet etmeleri suretiyle, son derece dikkati araç kullanmalarını rica ediyorum.

 

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın İslam âlemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi.

akp cahit özkan