BAYRAMLAR BİRLİK İÇİN FIRSATTIR

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Partisi Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, bayramları fırsat bilerek, birlik, kardeşlik ve hoşgörüyü artırmamız gerektiğini söyledi.

AK Partisi Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, yayınladığı kutlama mesajında; şunları dile getirdi:

"Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran, kucaklaştıran Kurban Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın güçlendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, merhametin ve affetme duygularının had safhada hissedildiği, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı, millet bağının sağlamlaşıp, insanların birbirleriyle kenetlendiği günlerdir. Dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerimizin yaşatılması için büyük bir fırsattır.

Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu dayanışma ruhu içerisinde bayram; kırılan kalpleri tekrar kazanmak, burkulan yürekleri yeniden onarmak için bir fırsat olmanın yanında; anlamak, anlaşmak, dinlemek ve dokunmak için de eşsiz bir imkân sunmaktadır.

 

Bayramlar dargınlıkları bitirmek, yoksulları sevindirmek ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için tartışmasız en güzel vesiledir. Bu mübarek bayram kimsesizlerimizi, yoksullarımızı arayıp sormanın, ülke savunmasında şehit düşen vatandaşlarımızın bize emanetlerine sahip çıkmanın tam zamanıdır. Manevi duyguların en yoğun yaşandığı bu mübarek Kurban Bayramının, önce ailenizden başlayarak, komşu ve akrabalarınızı gözetmenize, ihtiyacı olan tüm kardeşlerimize yardım elinizi uzatarak kardeşliğimizin pekişmesine ve gönüllerimizin bütünleşmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Yine bu mübarek Kurban Bayramının dünyanın dört bir yanında savaş, terör, zulüm ve yoksulluk yüzünden zor günler yaşayan tüm kardeşlerimize barış ve huzur getirmesini ve bayram coşkusunun tüm dünyayı sarmasını diliyorum" dedi.

akp merkezefendİ yÜcel gÜngÖr denİzlİde sİyaset