Bayramda Denizli'de hava nasıl olacak?

Bu yıl 20 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı'nda Denizli'de hav durumunun nasıl olacağı da oldukça merak edilen konulardan biri oldu. Arefe günü ile birlikte 4 gün sürecek olan bayramda hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

Denizlililer bayram hazırlıklarına şimdiden başladı. Bayramı kentte geçirmeyi planlayanların en merak ettiği sorulardan biri de Denizli’de bayramda hava durumu nasıl olacak? www.denizlidesiyaset.com haber ekibi olarak bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık.


20 Nisan Perşembe günü arefe olmak üzere 21-23 Nisan tarihlerinde yaşanacak Ramazan Bayramı’nda Denizli’de hava parçalı bulutlu olacak.

Meteorolojinin paylaştığı verilere göre 20 ve 21 Nisan’da hava parçalı bulutlu olacak. Ortalama 20 derece sıcaklığın yaşanacağı 2 gün yağış görünmüyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ise yani 22-23 Nisan’da özellikle akşam saatlerinde olmak üzere havanın yağışlı olması bekleniyor. 22 Nisan’da hava yer yer yağışlı görünürken, 23 Nisan Pazar günü sağanak yağış bekleniyor.



 

denizli denizli hava durumu bayram ramazan bayramı bayramda hava nasıl denizli bayram hava durumu ramazan bayramı hava