Başkan Urgan'dan Özdemir'e ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı Turgay Urgan, geçtiğimiz hafta sonu birinci kongresini yapan Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Yeniden Refah Refah Partisi İl kongresinin tamamlamasının ardından hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Parti binasında vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelen İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir’in ilk ziyaretçilerinden biri de Bağımsız Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı Turgay Urgan oldu. Urgan ziyarette, kongrenin ve seçilmiş yönetimin hayırlı olmasını dileyerek Demokratik ortamda seçim mücadelesinin önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Özdemir, “Demokrasi bu ülkenin vazgeçilmezidir. Siyasi partiler de vatandaşlar için son derece önemlidir. Gelecek dönemde Türkiye’de yapılacak olan seçime hazır olmamız. Bizler için son derece önemli. Kongremizi başarılı bir şekilde tamamladık. Genel başkanımız Denizli’den memnun bir şekilde ayrıldı. Bizlere teşekkür etti. Kongre salonunu dolduran partililerimize ve Denizlili vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.