Başkan Şevik'ten Çal ve Güney'e ziyaret

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Şevik ile mevkidaşı Akcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 4 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştireceği Aydın ve Muğla mitingleriyle ilgili istişarelerde bulundu.


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti.  14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi gerçekleştirilen ziyarette, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 4 Mayıs 2023 Perşembe günü Aydın ve Muğla’da yapacağı miting ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Şevik ile Başkan Akcan, belediye hizmetleriyle ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Şevik, zaman zaman bir araya gelerek, yapılan hizmetler ile görüş alışverişinde bulunduklarının altını çizerek, “İstişareden her zaman güzel işler, güzel fikirler çıkıyor. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şevik, daha sonra Güney’e geçerek Başkan Halil Ayhan’ı ziyaret etti.



 

buldan buldan belediyesi mustafa şevik çal çal belediyesi fethi akcan güney güney belediyesi halil ayhan