Başkan Karateke'nin çağrısı karşılık buldu

BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, mahalle pazarlarının tam kapanmada kurulmamasının hem çiftçinin ürünlerini zayi edeceğini hem de vatandaşın marketlerden daha pahalıya alacağını belirterek mahalle pazarlarının kurulması konusunda çağrıda bulunmuştu. Bugün yayınlanan yeni genelge ile Başkan Karateke'nin çağrısı karşılık buldu.

Yeni bir açıklamada bulunan Başkan Karateke, “Büyük Birlik Partisi her zaman olduğu gibi işçinin, esnafın, çiftçinin, tüm mağdurların sesi olmaya devam ediyor. Bundan dört gün önce basın açıklaması ile Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararını desteklerken, Açık havada kurulan mahalle Pazarlarının, tedbirli ve kontrollü bir şekilde açılmasının zorunlu olduğunu aksi takdirde hem çiftçinin ürünlerinin zayi olacağını, hem de vatandaşlarımız pahalı ürün tüketmek zorunda kalacağını belirtmiştik. 

Bugün içişler bakanlığımızın yayınladığı genelge ile pazar yerlerinin açılacağını kontrollü ve mesafeli bir şekilde tedbirlere uyarak vatandaşların alışverişini yapabileceğini memnuniyetle öğrendik. Bu vesileyle İçişleri bakanlığımıza çağrımıza duyarlı davrandığı teşekkür ediyoruz.

Ayrıca vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen maske mesafe kurallarına uyarak görevli personellere yardımcı olarak kalabalık oluşturmadan alışverişinizi yapınız. Tekrar Allah'tan bir an önce bizi musibetten kurtarmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.