Başkan Çavuşoğlu: "Zen-gin-leş-me-ye-ce-ğiz!"

25 yılın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'ye kazandıran Bülent Nuri Çavuşoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, geçmiş dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan görevi devralarak makama oturdu.

Cumhuriyet Halk Partili geçmiş dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Marım’ın ardından 25 yıl sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden CHP’li yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bugün düzenlenen tören ile mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne giden Bülent Nuri Çavuşoğlu, geçmiş dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan görevi devralarak makama oturdu.

 

“ÇEYREK ASIR BEKLEDİK”

“Bugüne kavuşmak için tam 25 yıl bekledik, çeyrek asır bekledik” diyen CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “25 yıl sonra bugün mazbatamızı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na siz verdiniz. Zorlu bir süreç geçirdik. Bu zorlu süreçte bizlerin yanında olan il yöneticilerine, ilçe başkanlarına, ilçe yöneticilerine, Gençlik kollarına, teşekkür ediyorum. Gerçekten kazananı en çok kazananı Çavuşoğlu’dur. 31 Mart günü sandıklarda görev görevlilerinin yanında bizim inancımızı ortak olan, bize inanan, bize güvenen, halkımıza hepinize teşekkür ediyorum.  Denizli'ye 1 Nisan sabahı güneş farklı doğdu. Artık başta basın mensupları olmak üzere Denizli'ye özgürlük geldi ve bunu siz getirdiniz. Biz bu seçime tüm vatandaşlarımızla, Cumhuriyet Halk Partililerle, Milliyetçi Hareket Partililerle, AK Parti, Demokrat Parti, gelecek Partisi, Deva Partisi, iyi Parti ve tüm seçmenlerle kazandık. Tüm seçmenlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaybettiğimiz ilçelerin hesabını yapacağız, Nerede kaybettik, Nerede hata yaptık…” dedi.

İLK İCRAAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İBARESİ!

Makama oturmadan Başkan Çavuşoğlu’nun ilk icraatını gerçekleştirdiğini söyleyen Horzum, “Denizli her şeyin en güzelini hak ediyor dedik ve bu sözün arkasında durmaya devam edeceğiz.  Şevkle, Denizli aşkımızda, emin olun hiçbir değişme yok ve her geçen gün kat ve kat artarak devam ediyor. Bugünkü yaptığımız ilk icraat Çavuşoğlu daha makama oturur oturmaz, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne Türkiye Cumhuriyeti ibaresini koydu; artık Türkiye Cumhuriyeti Denizli Büyükşehir Belediyesi yazacak” ifadelerine yer verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Dedik ki Denizli kazanacak, dedik ki üretici kazanacak, dedik ki hayvancılık kazanacak, dedik ki eğitimle uğraşan kazanacak, gencimiz kazanacak, annemin kazanacak, siz kazanacaksınız, Denizli kazanacak.  Bizler istiyoruz ki; yeniden Karanlıklar aydınlığa çıksın.  Hep beraber kazanalım. İstiyoruz ki belediye başkanı değil; halkının zenginleştiği bir Denizli istiyoruz. Ben inanıyorum ki; 5 sene sonra boşanmada birinci değil sonuncu Denizli olacak. Ben inanıyorum ki; suç oranında 2. olan Denizli değil, artık suçunu işlenmediği bir Denizli olacak.  Artık gençlerimiz uyuşturucu denilen o illette ilk üçe girmeyen, kendisine inanan, geleceğine güvenen, halkıyla beraber mutlu bir Denizli olsun istiyorum. Bugünden sonra daha çok iş düşüyor. Bugünden sonra sizlerle birlikte güzel Denizli yolculuğunda hep beraber olacağız. Gece çalışacağız, gündüz çalışacağız. Huzurlu bir şehrin inşaatını hep birlikte yaratacağız” dedi.