Baklanlılar Alperen Camii'nde buluşuyor

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Baklanlı halkın özverili çalışması ile yapımı tamamlanan ve ilk teravih namazına yetişen Alperen Camii, iftarda Baklanlıların buluşma noktası oldu.


Baklan’da Ramazan ruhu yaşatılmaya devam ediyor. Baklan’da vatandaşların ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in özverili çalışmaları ile tamamlanan ve ilk teravih namazına yetiştirilen Alperen Camii, iftarlarda buluşma noktası haline geldi. Baklan Belediyesi’nin ve hayırsever vatandaşların düzenlediği iftarlarla Baklanlı halk gönül sofralarında buluşuyor.

Geçmiş dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Birtan Şahan ve MHP İl Başkan Yardımcısı Cafer Başkaya gibi önemli isimler de İftarlarda Baklanlı halkı yalnız bırakmıyor.
Gönül sofralarında Baklanlı halkla buluşmanın mutluluğunu yaşayan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklanlı vatandaşlarımızla gönül soframızda buluşuyoruz. İlçemizin önemli değeri olan ve halkımızın çabaları ile tamamlanan Alperen Camii’miz iftar sofralarında Baklanlı vatandaşların buluşma noktası haline geldi. Gerek belediyemizce gerekse Baklanlı hayırseverlerimizin düzenlenen iftar buluşmamıza katılarak gönül sofralarımızı büyüten herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.