Baklan'da Alperen Camii'nin Yapımında Sona Yaklaşıldı

Büyük Selçuklu Komutanlarının karargah kurduğu Baklan'da Alperen Cami olarak adlandırılan caminin inşası hızla yükseliyor. Baklan merkezde yapımına başlanan camiinin çatı kiremitleri de kondu ve yapımında sona yaklaşıldı. 

Denizli’nin Baklan ilçe merkezinde yapımına başlanan Alperen Camii’nde sona yaklaşıldı. Külliye üstü namazgah şeklinde olacak olan camide çalışmalar tüm hızıyla devam ederken ilçe halkı büyük bir heyecanla projenin tamamlanmasını bekliyor. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in de inşaat çalışmalarında görev yapan çalışanlarla bire bir emek verdiği ve yakın zamanda tamamlanması hedeflenen caminin ibadete açılmasıyla ilçeye önemli bir eser kazandırılmış olacak. 

“Baklan Alperenlerin, Gazilerin Şehridir”

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, konuya dair açıklamasında; “Baklan ilçemiz ecdadımız Alperenlerin, gazilerin şehridir. Allah’a hamd olsun belediyemiz ve derneğimiz tarafından yapımı devam eden Alperen Camimizin bu günde çatı kiremidini koyuyoruz, Baklanımıza Ümmeti Muhammed’e hayırlı olsun Allah’ım işlerimizi kolay kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

baklan baklanbelediyesi yusufgülsever baklancami baklanalperencami baklanproje denizli denizlihaberleri