Baklan Belediyesi Yaraları Sarmak İçin Harekete Geçti

Denizli'nin Baklan İlçe Belediyesi, deprem bölgelerindeki afetzede vatandaşlara destek olmak adına yardım tırını hazırladı. Hazırlanan tır yaraların sarılması için deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Deprem bölgelerinde hummalı çalışmalar devam ederken, hem depremle hem de soğukla mücadele eden vatandaşlara destekler çığ gibi büyüyor. Ülkenin dört bir yanından yardımlar deprem bölgelerine gönderilirken, Denizli’nin Baklan ilçesinde de ilçe halkının topladığı ayni ve nakdi destekler yardım tırında toplanarak yola çıktı.


“Ayni ve Nakdi Yardımlar Deprem Bölgesine Gönderilmiştir”

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Deprem bölgesinde yaşayan ve depreme maruz kalan vatandaşlarımızın kullanımına sunulmak üzere ilçe ve mahallelerimizden sağlanan ayni ne nakdi yardımlar deprem bölgesine gönderilmiştir. Yüreklerin toplu attığı bu günlerde Türk milletinin ve ilçe halkımızın göstermiş olduğu duyarlılığa sonsuz teşekkür ederiz. Allah’ım ülkemizi milletimizi her türlü kazadan beladan afat ve musibetlerden korusun muhafaza buyursun. Depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Haktan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verdi.

baklan baklan belediyesi deprem denizli denizli destek deprem destek deprem haberleri deprem yardım tırı baklan belediye başkanı yusuf gülsever