Bakkallar halk ekmekten şikayetçi

Denizli'deki bakkalların halk ekmek uygulamasından büyük sıkıntı yaşadığı dile getirildi. Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile iki kez görüştüklerini sonuç alamadıklarını söyledi ve çok konuşulacak bir öneri getirdi.


Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, halk ekmek uygulamasını gündeme taşıyarak bakkallara en büyük kötülüğün yapıldığını söyledi. MK Yapım stüdyolarında gerçekleşen programda konuşan ve konuya dair önemli tespitlerde bulunan Tüzen, halk ekmek büfelerini “Çok sıkıntılı bir konu” diye özetledi. Yaşanan sorunları oda esnafları adına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile iki kez görüşerek aktardığını anlatan Tüzen, sonuç alamamaktan yakındı. Tüzen, “Ben bunu belediye başkanımız ile iki kez konuştum. Bizim, halkımızın ucuz ekmek yemesi ile ilgili bir sıkıntımız yok” dedi. Vatandaşlara verilen ekmeklerin bedava olmasını da öneren Tüzen, “Buradaki amaç bakkalın karı gitmemeli. Başkana ihtiyaç sahibi aileleri tespit edelim ekmek bedava olsun. Yanında zeytin ve peynir de verelim diyen benim. Kabul edilmedi. Halk ekmek yanına halk marketleri, halk manavları, halk tekelleri de açın o zaman tam olsun dedik. Böyle bir şey olmaz” dedi.

Videonun tamamını izlemek için linke tıklayınız
https://youtu.be/YaRONU2dnLo

 

denizli bakallar odası denizli haber haber denizli son dakika denizlide son dakika haberleri son dakika denizli bakkallar ve bayiler odası başkanı erol tüzen erol tüzen mustafa karapınar gazeteci mustafa karapınar