Bağbaşı yönetici arıyor

Önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bağbaşı Zeytinköyspor, yeni sezon öncesi yönetim kurulu üyeleri arıyor.



Önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bağbaşı Zeytinköyspor, yeni sezon öncesi yönetim kurulu üyeleri arıyor.

Denizli 1. Amatör Küme’de inanılmaz bir başarıya imza atarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran ilk transferini de Serinhisarspor’dan yapan Bağbaşı Zeytinköyspor, yeni sezon öncesi şimdi de yönetim kurulu üyesi ve kulüp üyesi arıyor. Kulübün resmi facebook adresi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Değerli bağbaşı Zeytinköy spor taraftar ve sevenleri. Bilindiği üzere takımımız tüm gruplarda İlimiz ve şehirlerarası turnuvalarda büyük başarı kaydetmiştir. Kurulduğumuz günden buyana birçok inişler çıkışlar yaşadık. Birçok zaman yönetim 'deki arkadaşlarımız maaşlarından katkı sağlayarak ayakta kalmamızı sağlamıştır. Şimdi ise kulüp alt yapıya önem vermiş, filiz sporcularımızda yetişmiş ligde çok iyi performans göstermişlerdir. Halen profesyonel teknik direktörlerimizle alt yapı çalışmaları gerek yazlık futbol okulu gerek kışlık futbol okulu ile devam etmektedir. Kulübe sürekli bağış yapan kişilere 200 e yakın çocuğumuzu bir çok kötü alışkanlıklarından arındırmaya yardımcı oldular, Çıktığımız süper amatör liginde de bize yardımlarını esirgemeyen bağışçılarımıza tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu çerçevede kulübümüze üyeler ve yönetici arıyoruz.”

bağbaşı zeytinköyspor yöneci denizli süper amatör lig