BABACAN "HAİN MİSİNİZ? SORUSUNA BAKIN NASIL YANIT VERDİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün Denizli'ye geldi. Birçok temasta bulunan Babacan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün çalışmalar için Denizli’ye geldi. Vatandaşlarla önce Pazaryerinde buluşan Babacan ardından Sanayi Odası’nda iş dünyası ile bir araya geldi. Bugün ise Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile buluşarak onların sorularını yanıtladı. Ülke gündemine dair tespitler yaptı. Ekonominin çıkış yolunu gösterdi.

“81 İLDE İL BAŞKANLARI GÖREVİNİN BAŞINDA”

Denizli ziyaretinde parti hakkında değerlendirmelerde bulunan Babacan, “Bu çok kısa süreye rağmen 81 ilin 81’inde de il başkanlarımız görevinin başında. 720 ilçede ilçe başkanlarımız görevinin başında. Bugün teşkilatımıza bakılacak olduğunda ilçe başkanlarımızın tamamı görevinin başında. İl yönetimimiz çok aktif bir şekilde çalışıyor. Yeni olmasına rağmen çok geniş bir iletişim ağını teşkilatımız kurmuş durumda. Buradan çıkınca il yönetimimizle çalışma takvimimizi değerlendireceğiz. Teşkilatlandırma çalışmalarımız devam ederken Türkiye’nin yarını ile ilgili detaylı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

HABERİN DEVAMI İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ!