Bababalım kaza sonrası ilk kez konuştu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları öncesinde yaşanan 7 bayanın yaşamını yitirdiği kazaya Pamukkale Ulaşım'ın isminin karışması Denizli'yi üzdü. Kaza sonrası konuşan Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Bababalım, kazaya karışan araçla kendilerinin bir bağı bulunmadığını, kiralanmış bir araç olduğunu söyledi.

Türkiye'nin güvenilir ve önde gelen ulaşım firmalarından biri olan Denizli’nin ulaşım sektöründe ismini gururlar duyuran Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Bababalım, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları öncesinde yaşanan ve 7 bayanın hayatlarını kaybettği kazaya karışan araçla kendilerinin bir bağı bulunmadığını söyledi.

 



Bababalım www.denizlidesiyaset.com sitesine yaptığı açıklamada, “8 Mart dünya emekçi kadınlar günü kutlamaları öncesinde Bursa’dan Ankara istikametine giderken yaşanan ve derin üzüntüye neden olan kazada 7 bayanımız yaşamını yitirmiş, çok sayıda bayanımız da yaralanmıştır. Ne üzücüdür ki, kazaya karışan otobüsün önünde 'Pamukkale Türizm' yazmaktadır. Kaza sonrasında, ulaşım sektöründe ülkenin önde gelen kuruluşlarından bir olan firmamız ile ilgili yanlış bir intiba oluştu. Kaza sonrasında basın kuruluşlarına ve dolayısı ile kamuoyuna yansıyan görüntülerde bünyemizdeki bir araç kaza yapmış gibi algılandı. Bu yanlış bir algıdır. Kaza yapan araç kiralanan bir araçtır. Bu hususun kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Bu vesile ile kazada hayatlarını kaybeden bayan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.

Mustafa KARAPINAR