Ayvaz, Deva Partisi saflarına katıldı

Siyasi hayatına Doğru Yol Partisi'nde başlayan ve bir dönem Demokrat Parti Çivril İlçe başkanlığı da yapan Avukat Özgür İlkay Ayvaz, Deva Partisi Denizli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete döndü.

Deva Partisi Denizli İl yönetimi şekillendi. Yaş grubu olarak oldukça genç isimlere yer veren İl Başkanı Özgür Erol’un listesinde dikkat çeken isimlerden biri de yaklaşık yedi, yıldır siyaset sahnesinden uzak kalan Avukat Özgür İlker Ayvaz oldu. Siyasi hayatına Doğru Yol Partisi içinde başlayan, Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi’nin birleşme kararı sonrası Demokrat Parti çatısında 2010 ile 2013 yılları arasında Demokrat Parti Çivril ilçe başkanı olarak görev yapan Ayvaz bu görevin ardından siyaset sahnesinden uzak kalmıştı.  

www.denizlidesiyaset.com’a konuşan ve “Genel olarak siyasetin adalet ve insani tarafı bozulunca ara vermek zorunda kaldım” diyen Özgür İlker Ayvaz, “Deva Partisi’nin uzun soluklu, hedef odaklı siyaseti düzeltme iyileştirme hedefine inandığın için tekrar siyaset yapma zorunluluğu hissettim” dedi. Ayvaz, “Ülkemizde bitme noktasına gelen adalet, eğitim ve sağlık başta olmak üzere devletin yaşayabilmesi için olmaz ise olmazların tekrar gündeme gelmesi ve mutlu başarılı iyi insanların ülkelerinin geleceğine güvenlerini sağlamak için Deva Partisi çatısı altında siyasete evet demek istedim. Çıktığımız yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Mustafa KARAPINAR

Özgür İlker ayvaz ayvaz deva partisi saflarına katıldı Özgür erol deva partisi denizlidesiyaset