Aydem, enerjisini eğitime verdi

Aydem Fen Lisesi, Aydem'in sponsorluğunda 8 Nisan tarihinde lisede gerçekleştirdiği "Atatürk 1. Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrenci ve okullara Anemon Otelde ödülleri verildi.

Gençlere altın öğütler

Ödül törenine katılan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü konuşmasında, "ilimizden  60 okulun katıldığı yarışma çok önemlidir. Dereceye girenleri tebrik ediyoruz. Denizli'de neler yapılabileceğini konuştuk. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Çağımızın bilgi çağı olduğunu öğrencilerimiz biliyor. Bu çağı yakalayanlar tarih yazacak. 

 

İl Milli Eğitim  Müdürü Mahmut Oğuz, gençlere seslenerek "Kendinizi yenileyin sorgulayın araştırın. Gideceğimiz yeri iyi belirlerseniz engeller sizi yormaz. Biz sizlere güveniyoruz" mesajı verdi. 

 

Atatürk Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatlarının ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim  Müdürü Mahmut Oğuz, konuşmasında, "Aysem A.Ş'ye içtenlikle teşekkür ediyorum. 149 okulumuz var hiçbir orta öğretim kurumunun diğerinden farkının ama elbette gen Anadolu liseleri bir adım önde olacaktır. Bu çocuklar bilgi çağını teknolojiyi yakalamak için hızlı adımla koşuyor. Bizler de bu gençlerin hızını kesmeden çalışmalıyız. Kendinizi yenileyin sorgulayın araştırın. Gideceğimiz yeri iyi belirlerseniz engeller sizi yormaz. Biz sizlere güveniyoruz. Kendinizi yenileyin sorgulayın araştırın. Gideceğimiz yeri iyi belirlerseniz engeller sizi yormaz. Biz sizlere güveniyoruz. Yarının yöneticileri sizler olacaksınız. Ama kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Eğer sizler gayret sarfederseniz ileride Cumhurbaşkanı Başbakan olursunuz. Tebrik ediyorum. Aydem Fen Lisesi adına konuşan Hayrettin Üçüncü ise "Aydem fen lisesi işini farklı yapan bir lise" dedi. 

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi.