"Atlantikte kaos var, çözüm avrasya'da!"

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Elif Çobanoğlu kafalarını sandığa gömenlerin, kafalarını kaldırıp gelecek aylara ve yıllara da bakmaları gerektiğini belirterek dünya 15 Mayıstan sonra da güneşin etrafında dönmeye devam edeceğini belirtti.


Elif Çobanoğlu, “Atlantik’te kaos var, Türkiye Üretim Ekonomisini ancak Asya ikliminde kurabilir. Türkiye, Vatan Bütünlüğünü ancak Asya dayanışmasıyla koruyabilir ve kendi bağımsız yolunda ilerleyebilir. Artık hiçbir güç, üreticileri ezen bu sistemi devam ettiremez. Artık hiçbir güç, bölücülüğü Meclis Kürsüsüne çıkaran bu sistemi devam ettiremez. Artık hiçbir güç, sıcak para bağımlısı olan ve kirli İngiliz hırsızlarından “temiz para” getirerek bu sistemi devam ettiremez. Türkiye, bu çıkmazdan, Güçlü Devletle ve Üretim Devrimiyle çıkacaktır." dedi.

"KUL DARA DÜŞMEZSE HIZIR YETİŞMEZ!"
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Elif Çobanoğlu, "Sevgili hemşerilerim, kul dara düşmezse Hızır yetişmez. Şimdi Hızır’ın yetişme zamanıdır. Hızır’ı gökte aramayın. Hızır sizsiniz! Hızır, Vatan Partisi’dir. Türkiye, büyük çözümün, büyük kararın eşiğindedir. Üreticilerin Milli Hükümeti, Türkiye’nin ufkundadır. Bu nedenle Vatan Partisi’nin zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı.