"Atatürk de bizim, Cumhuriyet'te"

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda, AK Parti Denizli İl Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan ortak ses yükseldi, 'Atatürk de bizim, Cumhuriyet'te!'.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Denizli İl Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan, muhalefetin Atatürk ve Cumhuriyet’i sahiplenmesini eleştirdi. Başkan Güngör, Atatürk ve Cumhuriyet’in ortak değer olduğunu vurguladı. Güngör, “Bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi olan Türkiye’mizi muasır medeniyetler seviyesinden daha da yukarıya çıkarmak için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim ortak değerimizdir. Bunu Türkiye’mizde ve Denizli’mizde herkes ispat etmiştir. Bunun üzerinden hiç kimsenin asla siyaset yapmasına izin vermeyeceğiz!” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da “Atatürk de bizim, Cumhuriyet de. Sanki kendilerine ait gibi davranabilirler ama ülkemize ait, hepimize ait. Önemli olan Cumhuriyetimizi ilelebet payidar olmasını arttırarak ileri gitmesini sağlamaktır” dedi.