Ataş, 3. dönem için yetki istedi

Denizli, Merkezefendi İlçesi Şirinköy Mahallesinin deneyimli ve güler yüzlü 10 yıllık muhtarı Mehmet Emin Ataş tekrar adaylığını açıkladı ve hemşerilerinden destek istedi.

Merkezefendi İlçesi Şirinköy Mahallesinin sevilen sayılan 10 yıllık mahalle muhtarı Emin Ataş tekrar adaylığını açıkladı ve mahalleli vatandaşlardan destek istedi. Göreve seçilmesi durumunda görev yapacağı aza adayları ile birlikte Şirinköy Merkez Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Emin Ataş daha önce yaptığı çalışmalardan örnekler vererek tekrar destek istedi.

Görev yaptığı 10 yıllık dönemde yaptıklarını tek tek anlatan Ataş yeni dönemde yapacağı projelerden örnekler verdi. Ataş muhtarlık makamının bütçesi olmadığını ancak belediye valilik gibi kamu kurumları arasında köprü görevi gördüğünü belirterek amacımız bu görevi en verimli bir şekilde yapmak dedi.

Sıcak ve samimi bir havada yapılan Kıraathane toplantısında vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Mehmet Emin Ataş Şirinköy’ün daha iyi yaşanabilir, güvenli bir mahalle olması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda vatandaşlar üçüncü dönem için Emin Ataş’a başarılar dilediler.