ASKON'dan BBP'ye ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şube yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi'nin ardından Büyük Birlik Partisi'ne de ziyaret etti.


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON),  kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin ardından Büyük Birlik Partisi’ni de (BBP) ziyaret edip kongreler sonrasında hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Uğur Küçük başkanlığında gerçekleşen ziyarette ASKON Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu. Kabulde konuşan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, iş dünyasının ülke kalkınmasında önemli bir direnç gösterdiğini, gerek istihdam gerekse diğer anlamlarda ülkeye çok büyük değerler kazandırdığını söyledi. Karateke, “BBP olarak son dönemlerde gerek üye çalışmaları gerekse parti çalışmalarına hız verdik. Denizli’de çok ciddi bir ivme kazandık. Halkın teveccühü çok fazla. Cumhur ittifakında olmamız ve birlik, bütünlük sergilememiz hem partimiz hem de diğer ittifak ortaklarımız açısında son derece önemli. Önümüzdeki dönemde üye sayımızı arttırıp daha güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanacağız. Honaz’da gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmayla seçim startını verdik. Çivril ve sırasıyla diğer ilçelerde de çalışmalarımıza hız kazandıracağız” dedi.  Son olarak Karateke, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasına ASKON nezdinde teşekkür etti.

KÜÇÜK, TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette nazik misafirperverlikleri için BBP İl Başkanı İsmail Karateke nezdinde parti teşkilatına teşekkür eden ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük de, “Ülke önemli bir süreçten geçiyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Milli Kalkınmanın güçlü adı mottosu ile çıktığımız yolda ülkemize ve ilimize değer katmaya devam edeceğiz. Seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.