Artık siyasette yüzler gülecek

AK Parti'nin 16 Nisan referandumuna sayılı günler kala geliştirdiği "Güleryüz" temalı kampanyayı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kamuoyu ile paylaştı. Bakan Zeybekci, gündeme dair de değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında son süreci değerlendirdi. Ak Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, İl yönetim kurulu üyelerinşn de katılımı ile yapılan toplantıda son kamuysak değerlendirdi. 

SON HAFTAYA GİRİLDİ

Son haftaya girildiğini ifade eden Bakan Zeybekci, risklerden kurtulacağı ve çok güçlü bir aşı olacağına inandığını ifade etti. Bakan Zeybekci, son haftaya Yen'i imaj ve Yen'i kampanya ile girmek istedik. Gülen yüzle kampanyayı tamamlamak istedik. Denizli olarak Hedef Türkiye ortalamasının üstüne çıkmaktır" dedi. 

GÜLERYÜZLÜ DAVRANIŞACAK

16 Nisa'ndan sonra iktidara gelmek isteyen yüzde 50 artı 1 almak zorunda kalacak. Samimiyetine inandıracak. Siyasetteki tüm aktörler gülmek zorunda. Güler yüzlü davranmak zorunda. Bu ülkenin değerleri ile buluşmak zorunda. Geliştirilen fikir 2017'nin 16'sındsn sonra Türkiye'deki siyaset gülen yüz temeline oturmak zorundadır. Denizli olarak bunu yapmaktan dolayı sevinçliyiz. 

 

POZİTİF DÖNEM BAŞLADI

Türkiye'nin her alamda rağbet görmeye başlayacağını anlatan Bakan Zeybekci, "kur ile ilgili Türk lirasının yabancı oralara karşı diğeri ike ilgili pozitif gelişme beklentimiz var. Büyüme ile ilgili 2016'nın son çeyreğinde kaydedilen büyüme performansı çok daha güçlenerek devam ettiğini göreceğiz. 2017'nin ilk çeyreğinde ihracatın büyümeye ilk katkıyı verdiğini göreceğiz. Haziran Şirin'i gibi Türkiye in büyümesini 3'lerden 4'lere taşıyacağını göreceksiniz. Pozitif dönem başladı. Faizler ile ilgili olumlu gelişmeleri görmeye başlayacağız.