Artık resmen milletvekili oldular

Denizli'de 14 Mayıs genel seçiminde CHP'den Milletvekili seçilen isimler mazbatalarını aldı.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nde Milletvekili olarak TBMM’nin yeni döneminde halkı temsil edecek olan Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Millet İttifakı birleşeni siyasi partilerin il başkanları ile parti üyeleri, yeni milletvekillerini YSK’da yalnız bırakmadı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Üç vekilimizin de öncelikle ülkemize, Denizli’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve tebrik ediyorum. Millet İttifakı adına da Denizli halkına teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta milletvekili seçiminin kazananı Millet İttifakı’dır. Cumhurbaşkanlığı seçimine gelince 28 Mayıs’ta bir oylamamız daha olacak. Biz salladık, Tayyip Bey ilk defa ilk turda seçilemedi. 2. Turda biz bu seçimi kazanacağız. 2. Turu kazandığımızda pazartesi günü bu ülkeye bahar gelecek. Üzerimizdeki baskılar kalkacak. Ülke; özgürlüğe, refaha, mutluluğa koşacağına olan inancım tamdır. Bütün vekiller için sözümüzü vereyim; Denizli için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Bu ülkenin neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bu ülkede artık; üretenin kazandığı, kimsenin ötekileştirmediği, kutuplaştırmadığı, kavga dilinin kullanılmadığı bir Türkiye’ye Pazartesi gününden itibaren kavuşacağız” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 14 Mayıs’ta sandığa giderek her türlü baskıya, her türlü kumpasa, iftiraya rağmen, özgürce iradelerini kullanarak, CHP başta olmak üzere Millet İttifakı’nı başarıya taşıyan seçmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Ülkemiz 14 Mayıs’ta bir seçim yaşadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayına geçit vermedi ve 28 Mayıs’ta yeniden sandığa gidiyoruz. Biz bugün parlamentoda Millet İttifakı olarak Denizli’yi temsil edecek milletvekilleri olarak mabatlarımızı aldık. Biz bu zamana kadar CHP’nin milletvekili adaylarıydık. Şimdi ise bizlere oy veren, vermeyen herkesin parlamentoda sesi olacağız” ifadelere yer verdi.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli milliyetçisi olarak tüm Denizli’nin Ankara’da sesi olacağız. 14 Mayıs’ta bizlere oy veren Denizli halkına, Millet İttifakı’na örgütlerimize ve bizlerle çalışan herkese teşekkür ediyorum. 28 Mayıs’ta Türkiye bir referanduma gidiyor. Bu referandumda özellikle 14 Mayıs’ta oy kullanmayan seçmenlere seslenmek istiyorum. Lütfen sandıkta oyunuzu kullanın ve iradenizi gösterin” açıklamalarında bulundu.

Bu mazbata sanırım insan hayatında alabileceği en önemli emanet. Vekil arkadaşlarımızla birlikte bu emaneti kutsal bilerek mecliste Denizlili hemşerilerimizin güvenine layık olabilmek için, onların sesi, nefesi olabilmek için bu emaneti en güçlü şekilde taşıyacağız. Denizli lobisinin son damgasını Ankara’da vuracağız. Denizli’yi mecliste, Türkiye’nin her yerinde vereceğimiz mücadele ile ortaya koyacağız. 28 Mayıs’ta bir seçime daha gidiyoruz. Bu seçimin varlık, yokluk seçimi olduğunu, beka seçimi olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Millet İttifakı’nın zaferi Millet İttifakı’nın değil; 85 milyonun zaferidir” dedi.

sema silkin ün gülizar biçer karaca şeref arpacı ali osman horzum chpaday chp denizli yüksel kepenek millet ittifakı 14 mayıs 28 mayıs