Arık'tan acı haber geldi

Denizli'de kanser hastalığını daha önce yenen ve ünlü sanatçı Haluk Levent'in tedavi sürecinde büyük destekçi olduğu 35 yaşındaki Çiğdem Arık'tan bu sabah acı haber geldi. Hastalığı yeniden nükseden Arık, hayatını kaybetti.


Denizli'de, meme kanserine yakalanan ve tedavi ile hastalığı yenen 35 yaşındaki Çiğdem Arık, hastalığının nüksetmesi ile bu sabah hayata veda etti.

GELİN ARABASI İLE KARŞILANDI

Yaklaşık iki yıl önce tedavinin ardından sağlığına kavuşan Çiğdem Arık için eşi Emre Arık, taburcu olan eşini, kucağında kızı ve gelin arabası gibi süslediği otomobiliyle hastanenin kapısında karşıladı. Hastalık sürecinde Arık’a destek veren AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent, maddi ve manevi yanında oldu. Taburcu olmasının ardından AHBAP gönüllüleri ile Haluk Levent, Arık’ın evine giderek söz verdiği gibi çiftetelli oynadı.


YENİDEN NÜKSETTİ

Bir ay önce sanatçı Haluk Levent, Çiğdem Arık’ı yeniden evinde ziyaret etti.  Levent, Arık’ın hastalığının yeniden nüksettiğini duyurdu ve “Çiğdem’i çok etiketliyordunuz. @ahbap_denizli ile yanındayız. “Kanseri yendi” demiştik. Ama ilaçların bazı kurumlar tarafından geç gelmesi onu çok sıkıntıya soktu. Eşi dava açtı biz de yanındayız. Küçük kızı Defne “Annemi kurtarın” diye ağlıyor :( Elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından duyuru yaptı.
Ziyaret ardından tedavisinin İstanbul’da özel bir hastanede devam etmesi planlanan Arık’ın beyninde tümör oluşması nedeni ile sevk edilemedi.

BU SABAH VEDA ETTİ

İki gün önce ağırlaşan Çiğdem Arık, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Arık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Haberi alan sevenleri büyük hüzne boğuldu.
Arık’ın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Güney’de defnedileceği öğrenildi.