Arat, Altıntop için geliyor

Altıntop Mahallesi Muhtar Adayı Serap Arat, mahallesinde tespit ettiği eksikleri tamamlamak için geliyor. Arat, 'Biz parti ayrımı, insan ayrımı, din, dil, ırk ayrımı yapmadan bir araya geldik' dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde mahalle halkı ile kurumlar arasında köprü görevi gören muhtarlarımız da seçilecek. Altıntop Mahallesi’nin eksiklerini tespit eden ve mahallesine hizmet için yola çıkan Altıntop Mahallesi Muhtar Adayı Serap Arat, ekibi ile sahada vatandaşların taleplerini dinliyor. Kendisinden bahseden Arat, “1969 yılında Muğla’da doğdum. Aslen Çallıyım. Ankara Üniversitesi Dil ve Coğrafya Fakültesi mezunuyum.  Doğu Dilleri Filoloğuyum. Urdu dili ve Pakistan Araştırmaları bölümünden mezunum. Altında Arapça, Farsça, Hintçe Doğu dillerine girmektedir ve ciddi sayıda öğrenci potansiyeli olan bölümlerdir. Çince, Urduca, İngilizce, Hintçe olmak üzere 4 dil biliyorum” ifadelerine yer verdi. Arat, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

EKSİKLERİ TESPİT ETTİ

2600 seçmeni olan, Denizli’nin küçük bir mahallelerinden biriyiz. Çok şehir merkezinde bir mahalleyiz. Mahallemizde okul yok, pazar yok. Bunların yanında çocuklarımız için park alanı yok. Kadınlarımız için kurs vs. gibi alanlarımız yok. Belediye yeni bir yer açıyor. Daha çok kadınların ve gençlere yönelik kitap okuma alanları olan bir yer olacak. Küçük gruplar halinde ulaşabilecek alanlarımız, mekânlarımız yok. Dolayısı ile yaş ortalaması yüksek bir mahalleyiz. Tabi herkesin torunları, çocukları geldiği için çok ciddi anlamda park istiyorlar. Bizim sahada gördüğümüz bunlar. Bizlere yardımcı olacaklar var. Tespit ettiğimiz alanlar da var” dedi.

“MAHALLELİYE SÖZ VERDİM”

Mahalleliye söz verdim. Gerekirse o park alanını bulduktan sonra parkın yerleşkesini kendi maddi imkânlarımla yapacağım. Mahallemizdeki çocuklar için yabancı dil kursu olur, dersleri için etüt olabilir, bunu kendim de yapabilecek durumdayım. Herkes bize katılsın. Güler yüzlü ekibimizle birlikte sahalardayız.  Azalarımızın orta yaş grubunda. Biz parti ayrımı, insan ayrımı, din, dil, ırk ayrımı yapmadan bir araya geldik.

“HERKESLE İYİ ANLAŞABİLİYORUM”

Babam devlet memuruydu, eşim de devlet memuru. Bu nedenle Türkiye’nin 45 ilini gezmiş durumdayım. Diğer bölgeleri görünce Ege, Türkiye’nin incisi gibi. Mahallemize Afyon’dan, Doğu’dan, Kuzey’den İç Anadolu’dan birçok insan yerleşmiş durumda. Herkesle iyi anlaşabiliyorum”.

Altıntop mahallesi Serap Arat mk yapım medya karapınar seçim seçim 2024 muhtar denizlinin muhtarları mahalle